Running Man

Assalamualaikum… Hohoho…tengok tajuk dah tau, tujuan post ni nak promote variety show yang sangat hot di Korea dan juga di kalangan peminat Korean culture seantero dunia…hohoho. Tema variety show ni agak lain dari yang lain, yang mana peserta akan menjalani beberapa aktiviti (games) yang bukan hanya peserta je yang dub dab dub dab…kita yang menonton

Meneladani P. Ramlee

Salam semua. Rasanya semua pernah dengar dan mungkin juga sudah menonton dokumentari P. Ramlee yang di tayangkan di History Channel dulu. Buat yang tak berkesempatan menonton (seperti saya yang sangat jarang menonton TV ni), kini sudah boleh menonton secara penuh di You Tube: Documenting P. Ramlee in History Channel Serius sebak betul bila menonton dokumentari

Park Jung Min…ottoke ottoke?

Weeheee….annyeong… Best bila balik-balik kerja tengok ada bungkusan sampai…hehehe. Dah lupa dah ada order kalander Jungmin yang comel ni…sebab fokus utama pembelian lepas ialah screen protector & casing mp3 COWON…lol…tapi casing mp3 plak yang rucci lupa nak pos…wakaka…aigoo. Apapun, jom tengok kalander Jungmin yang comel lote ni: Comel kan…aigooo Desktop calander…box view…very cute caricature eyh…macam