Warm & Cozy [맨도롱 또똣 / Maendorong Ttottot]

Episode: 16
Channel: MBC
Original Run: May 13 to July 2, 2015
Cast:  Yoo Yeon-seok and Kang So-ra.
Writer: Hong Sisters
 

Ep 1 pun dah x boleh blah..siap parody guna ost dugeun dugeun dgn ost queen seon duk…haha.

Apa yang aku suka: jeju yang sangat cantik dan setiap episod ending ada sesi share resipi…kretif sangat. hehe. Drama ni memang la promote Jeju habis2an…teringin plak one day ikut kursus diving macam dalam drama ni.

Overall so-so la for me. Banyak part yang sangat lucu, very lite drama I can say.  I’m a fan of Kang So Ra since Misaeng..and she did well here too. I was more impress with Kim Sung Oh actually. Sebab first time tengok dia tunjuk serious romantic second lead character, selalu jadi supporting yang buat lawak bodoh je…so sangat impressive…hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *