Giveaway Spree Round 1: Buk & Janggu Keychain

Annyeonghaseyo….

Untuk giveaway spree ni, kita akan buat ikut round..supaya orang yang busy seminggu ni boleh join round lain. Tempoh masa untuk setiap pusingan akan lebih singkat, seminggu ke 2 minggu paling lama kot.

Format give-away kali ni jugak berbeza dari giveaway lepas. Sebab ramai yang komplain aku strict sangat dengan rules, jadi untuk give-away ni akan ikut basis “MORE EFFORT, MORE CHANCES TO WIN“.

WHAT YOU SHOULD DO TO WIN?

1) LIKE MY FACEBOOK PAGE

2) FOLLOW MY TWITTER

Nota: Pihak penganjur tidak bertanggungjawap jika berlaku sebarang penderaan mental dan gangguan emosi apabila peserta melaksanakan tugasan kedua ini..kekeke

3) LEAVE YOUR FB & TWITTER ID IN COMMENTS BELOW

Please do this first so I can easily mark your point

Contoh:

FB: hurulcute <โ€“the one you use for requirement 6

Twitter: @kevinwoo91

HOW WILL YOU GET POINT/CHANCE?

4) SEMUA SENARAI ‘QUALIFIED’ UNTUK #NEVERLANDGIVEAWAY & #PARADISE GIVEAWAY AKAN MENDAPAT MATA PERCUMA UNTUK #GIVEAWAYSPREE PUSINGAN 1. 1 point untuk qualified list #NeverlandGiveaway & 1 point untuk qualified list #ParadiseGiveaway.

5) KONGSI LINK ENTRY DI TWITTER. 1 point sehari, maksimum 3 point untuk 3 tweet berbeza.

Maksudnya,peserta boleh kongsi link di twitter banyak kali, 3 tweet berbeza pada 3 hari berbeza akan dapat 3 point. Jika 2 tweet sahaja akan dapat 2 point. Kalau malas nak tweet, xpe no problem..tapi tak dapat point la…Arraso?

Contoh:

Day 1: Tahukah kamu Buk dalam bahasa Korea bermaksud drum. Jom join giveaway ni untuk menang keychain Buk & Janggu http://hurulaini.net/giveaway-spree-round-1-buk-janggu-keychain/ via @hurul_aini

Day 2: Malam tadi mimpi Xiah Junsu ajar main janggu…agak-agak nak menang give-away ni kot http://hurulaini.net/giveaway-spree-round-1-buk-janggu-keychain/ via @hurul_aini

Twitter kamu mestilah public (unprotected) sehingga tamat pusingan ini dengan minimum 30 followers. Tweet mesti ada mention @hurul_aini di hujung tweet. Tweet mesti berformat status biasa, direct mention atau ReTweet tidak akan mendapat sebarang point.

6) KONGSI LINK ENTRY DI FACEBOOK. 1 point sehari, maksimum 3 point untuk 3 share/status update berbeza.

Set as public, or tag my name so i can easily find.

Jangan segan-segan untuk add saya kat Facebook. Facebook tu memang untuk aktiviti blog semata-mata, tak berapa aktif pun…hehe.

Sama juga macam requirement 5, kalau saya dapat jumpa status korang tu dapat la point. Satu point untuk satu link share sehari, maksimum 3 point.

Untuk mengelakkan anda ditanda sebagai spam oleh rakan-rakan anda, manfaatkan jarak masa 7 hari pusingan ini untuk share 3 kali ๐Ÿ™‚

~ ~ ~

Kalau dapat 3 point untuk tweet, 3 point untuk FB share & 2 mata untuk giveaway lepas, retinya nama korang akan tersenarai 8 kali. Pemenang akan dipilih melalui random generator, macam yang lepas-lepas. DAN UNTUK PUSINGAN PERTAMA #GIVEAWAYSPREE NI AKAN ADA 4 PEMENANG.

THIS GIVEAWAY WILL END ON 6th DECEMBER 2011 11.59pm (TUESDAY). I will release qualified participant (like previous give-away) in case iโ€™m missing any name or miscalculate points, and giving 24 hours for anyone to argue.

Winner draw will be done after this, and once the winner name are announce in this blog, you are given 24 hours to contact me via twitter or else we would do second draw. The process continue until we find winner.

Prize will only be deliver to MALAYSIA address only (postage charge to Brunei, Singapore & Indonesia is super expensive!!!). Hadiah mungkin akan dihantar selepas tamat semua pusingan #GiveawaySpree atau lebih awal jika saya free…kekeke.

Dukacita dimaklumkan, pemenang-pemenang giveaway terdahulu seperti tersenarai di bawah tidak akan dipilih untuk memenangi mana-mana hadiah lagi ๐Ÿ™‚

1) Kontest Love Ya / SS501 Destination album

2) Kontest Ad Hoc 80000

3) Giveaway novel Bening Merah Jingga

4) Giveaway U-Kiss’ Neverland

5) Giveaway Infinite’s Paradise

So apa lagi…sila mula sekarang ^____^

4 thoughts on “Giveaway Spree Round 1: Buk & Janggu Keychain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *