Book Give-away: Bening Merah Jingga

Salam.

Tetiba teringin membuat give-away buku…hohoho. Saya pilih buku Bening Merah Jingga karya Nazurah Aishah, buku yang saya sendiri belum baca sebenarnya. Tapi kawan saya si Aza sudah dua kali post qoute dari buku ni ke facebook beliau, beria-ia mempromosi buku ini:

?~Ingat, hati yg tenang dan jodoh yg membahagiakan tidak boleh dibeli di mana-mana pasaraya, kerana itulah perkara yang indah tidak dtg dgn mudah, tidak dtg tanpa ujian, kerana semua ini hak Allah. Dia berhak memberi nikmat kepada sesiapa jua yang Dia mahukan..~~Quote from ~Bening Merah Jingga~

?~Jodoh kita adalah cerminan diri kita…maknanya Tuhan memang akan temukan kita dengan pasangan yang tidak serupa tetapi akan saling melengkapi…~Bening Merah Jingga~~~Syabaslah novel tok, berbaloi untuk dimiliki…~boleh masuk list top 10 novel 2011 aku tok, better gik list top 10 aku dr list kat Popular n MPH ya…hehe…(“,)

Sempena hari baik bulan baik ni, saya berkenan membuat give-away novel ni…se-unit untuk seorang pemenang (mungkin ditambah jadi dua unit jika give-away ini mendapat sambutan hangat). Pemenang akan dipilih melalui random-generator.

Cara untuk memenangi mudah sahaja:

1) Like Facebook Page hurulaini.net

2) Kongsikan link entry ini ke Facebook anda diserta link halaman Facebook Page hurulaini.net

Cth: wholla, i wanna win this book from @hurulaini.net http://hurulaini.net/book-give-away-bening-merah-jingga/

3) Kongsikan link entry ini ke twitter anda diserta @hurul_aini. Akaun twitter anda hendaklah mempunyai sekurang-kurang 50 followers dan ‘Public tweet’ (supaya saya boleh menerima @hurul_aini)

Cth: wah… @hurul_aini bagi give-away Bening Merah Jingga, jom join http://hurulaini.net/book-give-away-bening-merah-jingga/

4) Tinggalkan nama ID facebook & twitter anda di bahagian komen di bawah.

Tarikh tutup penyertaan ialah 27 September 2011, tepat jam 11.59 malam. Anda dibenarkan share link ini berkali-kali, namun hanya perlu meninggalkan komen sekali sahaja.

Hadiah akan di-poskan kepada pemenang ke alamat Malaysia sahaja.

Mari sebarkan & good luck ^____^

UPDATE: GIVE-AWAY TELAH TAMAT. RUJUK PEMENANG SINI

10 thoughts on “Book Give-away: Bening Merah Jingga

    1. aku malas guna tu sbb klu online guna phone…sampai skarang aku x berjaya daftar kat website amanz…at least klu nak share, tweet & komen…guna phone biasa no problem…hehehe

      neway, thanks for sharing…maybe nanti2 la kot…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *