Park Jung Min…ottoke ottoke?

Weeheee….annyeong…

Best bila balik-balik kerja tengok ada bungkusan sampai…hehehe. Dah lupa dah ada order kalander Jungmin yang comel ni…sebab fokus utama pembelian lepas ialah screen protector & casing mp3 COWON…lol…tapi casing mp3 plak yang rucci lupa nak pos…wakaka…aigoo.

Apapun, jom tengok kalander Jungmin yang comel lote ni:

Comel kan…aigooo
Desktop calander…box view…very cute caricature
eyh…macam kenal je dialog^^

Berbaloi-baloi beli kalander ni…extra goodies macam-macam ~> sticker, cute phone strap &  wallie photocard^^

calander, 2 sticker, phone strap, photocard (in blue cardbook)

Tak cukup dengan goodies awesome…kat belakang kalander ni juga siap-siap ada autograph Jung Min..hohoho.

Nampak macam ori sign ada jugak…hoho…walau tak paham sepatah, namun hatiku gumbira^^

Penangan dari menerima calander jungmin ni…buat ambe rasa nak g fanmeeting dia 9 April nanti…tsk tsk….kalau kira budget semua (andai kata ambe ambe seat rm350 or rm250)..kira kira rm500-600 je….tapi…aigoo…2 minggu lepas tu ambe pergi lagi bercuti 5 hari kat KL ngan bestfriend2 ambe dari sekolah….tu nak budget jugak tu….aigooo…

Park Jung Min antara k-pop artis yang ambe paling salute…fan service terbaik. Tambah lagi, lagu Not Alone dia memang favorite ambe skarang ni…kira berbaloi-baloi la kalau nak g fanmeeting dia ni..huhu…aigooo…ottoke ottoke?  Info lanjut pasal fanmeeting ni boleh rujuk blog Rucci, nak bagi link official kat facebook..facebook down plak lately…huhu..

JYJ Music Essay & Secret Garden Special OST <~ yang ni ambe rebiu lain kali dalam segmen [What’s Inside]

Esok Jungmin pergi Singapore dah…aigooo, kalau dia buat 26hb ni memang ambe pergi terus tak fikir-fikir…aigooo

Should i go or not? Aigooo…ottoke ottoke…

4 thoughts on “Park Jung Min…ottoke ottoke?

  1. should go should go should go..
    coz lepas ni xtau bila dia nak dtg lagi.. kire nasib baik dia sign dgn sony music punya record label.. ade la jugak peluang org malaysia nk tgk dia depan mata.. huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *