The Tales of Song Sam Dong…

The appearance that suddenly bring a storm…

Who is him? Why he looks so familiar…

This is Song Sam Dong…or real name Kim Soo Hyun:

Isn’t he look like:

Kubozuka Yosuke ?

or…

Shun Oguri ?

Second hair style:

Now, this is no kidding:

Now..the third image:

And isn’t this image remind us with:

His dark style also remind me of Matsuda Shota in Liar Game…donno why, probably the attitude…hoho

but well…

p/s: suka betul bila kebetulan perasan lagu yang Jason & Sam Dong battle dalam episode 3, lagu Last Concert (or Memories III kalau versi original Boowhal)…hohoho…sekarang dah die hard fan Lee Seung Chul & Boowhal

Tagged

8 thoughts on “The Tales of Song Sam Dong…

  1. well currently,… ambe dah episode 10 dah….wah..so pity to sam dong..time Jin Guk and Hye Mi naik Fair Wheel tu…cuma ambe tengok online je nak donlod dekat silentregret.com tapi website tu macam dah tak aktive je..huhuhu…malas nak donlod d-addict lambat…..ada alternative lain tak…..warghhhhh malam ni episode 11…

  2. aku nak pelk samdong time dia frust terduduk tu.. kesian dowh.. wakakakakk..

    knp br skrg ko nk minat lagu kumpulan Boohwal tu?? aishhh..dulu time aku tgh menggila lagu tu xde sape aku nk ajak spazzing.. bila ko minat aku plak dah reda spazzing lagu tu.. huhuhu.. anyway lagu tu mmg bes.. plg kelakar bila yoo jaesuk karaoke lagu tu suara x smpai.. hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *