Big package

image

Yatta…alhamdulillah…sampai jugak barang barang yang dinanti beberapa bulan ni…thankssss kimchi…i love u so much…wakaka…

Ehem ehem…untuk trip kali ni..termasuk skali Micky’s photobook ‘Potrait of Youth’ yang besar gabak…tebal photobook tu mengalahkan buku biologi budak U…wakaka..memang berbaloi..haha…

Next item ialah SS501 The 1st Asia Tour Book Persona Making Story Photobook & DVD..wakaka..ni lagi satu buku nak khatam ni..hoho…bertambah juga koleksi poster SS501..haha..ambik ko..

Third, Sungkyunkwan Scandal OST…hahaha..nampak macam murah je dia punya photocard…lol

Forth, SuperShow 2 DVD….awesome photobook & poster inside okie^^

Fifth, 2AM Saint o’clock Special Limited Edition…and this album fantastic…i love special package album coz it contain lots of cool goodies..i shall write [what’s inside] post for this later..to make it short, it have photobook, album, poster, planner & passport book-kinda-like…hoho..yang paling best, harga berbaloi baloi you…

image

Sixth, Secret Garden Calander…yatta…and it also come with ‘post-it’ memo pad…yada yada..hyun bin will accompany me at office…kekeke

Urmm…lastly, cnbluebeat t-shirt by cnblue malaysia fanclub…adding fans t-shirt to my collection…woohoo.

I have the feeling that I’m actually buy more…lol…but feel so happy…after a tired week of working…receive a cool package like this…wakaka

Will be back into detail with [What’s Inside] post later…ja ne

6 thoughts on “Big package

  1. hoiihhhh..
    sempat lagi dia membelog kat sini… excited lah tu dpt barang byk menimbun..
    tp aku rasa ini aje ke yg ko beli dah campo dgn brg yg lepas2…hahahaha

    tp siyes aa calendar tu cam comel je.. kekekeke..
    ko jgn nanti kat opis dok tgk hyunbin aje…. hahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *